Open Nav

Hoe accountants kunnen profiteren van een nieuwe app

Een accountant houdt zich bezig met de financiële administratie van een bedrijf en dat is een hele belangrijke taak. Hij controleert jaarrekeningen of stelt deze samen en als accountant geef je ook vaak zakelijke adviezen. Omdat je meestal als zelfstandig ondernemer wordt ingehuurd voor je verdiensten, moet je als accountant goed in de gaten blijven houden of je zelf eigenlijk wel uitbetaald krijgt. Als je een factuur hebt verzonden en deze niet wordt betaald, moet je vaak een herinnering de deur uit doen of in het ergste geval, als de klant niet wil betalen, zelfs een deurwaarder inschakelen om alsnog je geld te krijgen.

Dit soort kwesties nemen veel tijd in beslag, kosten je geld en zijn erg vervelend. Om je te behoeden voor dit soort gebeurtenissen kun je nu gebruikmaken van een app genaamd Filepurch, die ervoor zal zorgen dat je op het moment dat je klaar bent met je werkzaamheden en je klus als accountant hebt voltooid, ook echt uitbetaald wordt en dat het niet of te laat betalen dus echt geen optie meer is. De klant krijgt namelijk alleen maar toegang tot het bestand als er betaald is, waardoor je nooit het risico loopt dat je wel je inspanningen hebt geleverd, maar dat dat allemaal voor niets was geweest.

Een goede accountant heeft zicht op hoe een onderneming in elkaar steekt en hij bekijkt alle cijfers en analyseert deze, zodat een onderneming precies weet hoe de zaken er voor staan. Door de accountant heeft een onderneming een goede kijk op de winsten en op de verliezen en als de accountant zelf gebruikmaakt van de Filepurch app, heeft hij ook in zijn privéleven op financieel gebied de touwtjes in handen. Denk als accountant altijd een stap vooruit en geef de mensen, die jou inhuren, een incentive als ze je snel uitbetalen.

Er is sinds kort een online web applicatie waarmee jij je opdrachtgevers, nog voordat ze het door jou geleverde werk kunnen downloaden, makkelijk en snel online kunt betalen zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De app is gemakkelijk in gebruik en je kunt als accountant snel applicatie instellen en aan de slag gaan. Maak door je persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens in te voeren een account aan en maak een uniek profiel dat je klanten kunnen bekijken.

Vervolgens kun je dan de documenten, die aan je klant moeten worden afgeleverd, selecteren en de klant kan dan de opdracht voltooien. Hij krijgt dan zo snel mogelijk een link naar de betaalpagina, waar hij jou als accountant kan betalen voor je werkzaamheden en hij kan in de vorm van een PDF een overzicht van de betalingen krijgen. Ondertussen wordt de klant, na het betalen, meteen doorgezonden naar de downloadpagina waar hij toegang heeft tot zijn documenten. Zo is de klant blij omdat hij netjes en op tijd zijn werk heeft en ben jij als accountant ook blij omdat je binnen twee werkdagen het geld op je bankrekening, die je aan het account hebt gelinkt, zult ontvangen.

Je kunt Filepurch nu tijdelijk 14 dagen gratis proberen en ook als je stemacteur, schrijver, fotograaf, jurist, marketeer of taxateur bent, kun je jezelf een hoop werk uit handen nemen. Je hebt als ZZP’er al genoeg aan je hoofd en het zou toch heerlijk zijn als je altijd op tijd wordt betaald en nooit meer met je handen in het haar hoeft te zitten omdat er iemand te laat betaalt.

Try for free