Open Nav

Ben jij werkzaam als consultant of als adviseur? Dan is Filepurch echt iets voor jou

Een adviseur of consultant geeft organisaties advies over het oplossen van problemen of gaan samen met het bedrijf kijken of er op bepaalde gebieden misschien verbetering mogelijk is. Deze adviezen, die een consultant geeft, kunnen veel gebieden beslaan zoals bijvoorbeeld personeelsmanagement, ICT, leiderschap, kwaliteitsmanagement of zelfs communicatie. Vooral een zelfstandig adviseur voltooit bij heel verschillende organisaties veel verschillende soorten opdrachten en helpt mee om zaken als naamsbekendheid, acquisitie en offertes op orde te brengen. Maar een consultant bedenkt ook creatieve oplossingen, geeft advies en helpt de klant bij het in praktijk brengen van het advies.

Als consultant jouw beroep is, kun je door het gebruik van Filepurch heel wat tijd besparen bij het verzenden van je facturen. Als ondernemer wil je je klanten natuurlijk aansporen om de door jou verzonden facturen snel te betalen want je hebt er immers voor gewerkt. Helaas betalen niet alle klanten even netjes hun openstaande facturen en het versturen van herinneringen, aanmaningen of het zelfs moeten inschakelen van een deurwaarder kost jou als ZZP’er veel geld en het is tijdrovend.

Doe jij als consultant ook zaken met verschillende bedrijven en ben je het overzicht een beetje kwijt over welke facturen er wel en niet betaald worden? En moet je soms de klanten achterna bellen en weer opnieuw allerlei herinneringen van de facturen versturen? Dat hoeft niet langer meer als je je klanten een incentive geeft als ze direct betalen.

Er is nu Filepurch waarmee je je klanten nog voordat ze je bestanden kunnen downloaden makkelijk en met een door hun gekozen betaalsysteem kunt laten betalen. Filepurch is heel eenvoudig te gebruiken en het kost je maar een paar minuten om jouw account in te stellen. Maak een acount aan, voer je naam en e-mailadres in en dan kom je terecht in het dashboard en ondertussen verzenden wij je dan al een verificatie e-mail.

Daarna voer je je persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens in zodat je kunt beginnen met het uploaden en het personaliseren van je online profiel. Vervolgens kies je de documenten die aan je klant moeten worden afgeleverd en voer je ook al meteen de prijs in. De klant ontvangt dan per e-mail een betaallink met de informatie over het project en een link naar de betaalpagina. Je klant betaalt dan simpel met de door hem gewenste betaalmethode en krijgt via de e-mail een bevestiging inclusief een bon (in PDF-formaat) voor zijn administratie.

Ondertussen wordt de klant na het betalen meteen doorgezonden naar de downloadpagina waar hij toegang heeft tot de documenten. Alle betalingen worden toegevoegd aan jouw saldo. Daarnaast kun je in het dashboard meteen in realtime zien hoeveel je in de huidige maand hebt verdiend. Het saldo kun je je dan wanneer je maar wilt laten uitbetalen. Na ieder betalingsverzoek staat het saldo dan binnen twee werkdagen op de bankrekening, die je aan het account hebt gelinkt.

Try for free