Open Nav

Ben je ontwerper en maak je nog geen gebruik van Filepurch? Meld je dan snel aan

Je hebt nu als ontwerper de unieke kans om Filepurch tijdelijk 14 dagen op proef te gebruiken zodat je zelf aan de levende lijven kunt ondervinden hoe zorgeloos het kan voelen als je gebruikmaakt van Filepurch, die ervoor zorgt dat echt op de minuut dat je je ontwerpideëen aan je klant levert ook echt al het geld in je zak hebt. Heeft geeft zowel de leverende als de ontvangende partij een stukje zekerheid, dat de samenwerking tussen jullie vlekkeloos verloopt.

Jij levert de gevraagde ontwerpen en de opdrachtgever betaalt jou het bedrag dat jullie van tevoren zijn overeengekomen. Ook als je een andere kleine of zelfstandige ondernemer zoals een filmmaker, accountant, stemacteur, schrijver, fotograaf, jurist, marketeer of taxateur bent, kan het gebruik van Filepurch je financiële zekerheid geven en zul je nooit meer een herinneringsfactuur de deur hoeven uit te sturen. Je uploadt met een paar drukken op de knop online je ontwerp en als je het verstuurt, heb je je salaris al binnen.

Ontwerpers zijn er in vele soorten en maten en je hebt ontwerpers, die een opdracht van een paar honderd euro voltooien maar ook ontwerpers die zich tegen aanzienlijke bedragen laten inhuren. Het ontwerpen en het uitwerken van een uniek idee kost tijd en inspanning en je wilt natuurlijk nooit mee hoeven te maken dat je gezweet en geploeter allemaal voor niets was geweest of dat je, nadat je klaar bent met je ontwerp, nog eens weken achter je geld aan moet zitten. Filepurch kan je daarbij helpen.

Wees slim en bied klanten een incentive als ze je snel betalen. Maak gebruik van een tool die werkt volgens het principe van eerlijk oversteken. De applicatie is zowel in het voordeel van de opdrachtgever als van de leverancier. Door de eenvoudige interface kun je je ontwerp veilig en snel downloaden en als je je aanmeldt, kun je al binnen enkele minuten een mooi en aantrekkelijk profiel aanmaken.

Maak om te beginnen een account aan. Voer je naam en e-mailadres in en wacht even geduldig totdat je de verificatie e-mail zult ontvangen. Als je de e-mail dan hebt gelezen en hebt bevestigd dat je de Filepurch app graag wilt gaan gebruiken, zal er worden gevraagd om je persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens in te voeren zodat je een profiel kunt creëren, die je toekomstige klanten dan kunnen bekijken.

Vervolgens kun je dan je ontwerpen, die aan je klant moeten worden afgeleverd, selecteren en kun je een factuur samenstellen. Je opdrachtgever zal een berichtje ontvangen dat je klaar bent om het ontwerp te leveren en krijgt dan een link naar de betaalpagina waar de betaling kan worden voltooid. De klant heeft dan toegang tot de door jou gemaakte ontwerpen en jij krijgt bericht dat het geld is toegevoegd aan je saldo.

Makkelijker en sneller kunnen we het niet voor je maken en het saldo dat je op Filepurch ziet staan, kun je als je het wilt opnemen laten overmaken naar je betaalrekening en dan zal het binnen enkele dagen zijn bijgeschreven. Doe nu je voordeel en probeer het twee weken op proef. Jij kunt nu gratis Filepurch uitproberen en je hoeft pas later te beslissen of je voor de volledige functionaliteit wilt gaan betalen.

Try for free