Open Nav

Ontdek ook als filmmaker wat de voordelen van Filepurch zijn

Als zelfstandig ondernemer kan het binnenhalen van opdrachten al best een klus zijn en laat staan om ze dan ook nog echt daadwerkelijk uitbetaald te krijgen. Maar gelukkig is er nu Filepurch, die je daarbij kan helpen. Als je ZZP’er bent, moet je allerlei slimme manieren bedenken om het aantrekkelijk voor je klant te maken om je snel uit te betalen en één van die manieren is om je klanten een incentive te bieden als ze je snel betalen.

Als filmmaker werk je voor veel verschillende opdrachtgevers en filmmaatschappijen waardoor je ook naar verschillende partijen uiteindelijk je facturen moet verzenden. Het meeste van je werkzaamheden doe je van achter je bureau maar soms ben je ook in de montagekamer of zelfs op de filmset onmisbaar.

Omdat het maken van films en documentaires veel van je vraagt, is het natuurlijk wel belangrijk dat je de door jou bestede tijd ook netjes uitbetaald krijgt. Je zou er toch niet aan moeten denken dat je je speelfilms of documentaires aan je klant levert en dat die vervolgens niet netjes zorgdraagt voor de uitbetaling van je uren.

Bovendien is het versturen van nieuwe herrineringsfacturen of blijven bellen naar je opdrachtgever vervelend en neemt het erg veel tijd in beslag, die je als filmmaker toch al zo weinig hebt. Zorg ervoor dat je al dat gedoe te slim af bent en gebruik Filepurch, die werkt volgens het principe van eerlijk oversteken. Filepurch biedt zowel jou, de leverancier, als de opdrachtgever vele voordelen.

Je kunt Filepurch gemakkelijk in gebruik nemen en als je je aanmeldt, kun je al binnen enkele minuten een mooi en aantrekkelijk profiel aanmaken. Aangezien jij als filmmaker al veel ervaring hebt met het werken met computers, zal het echt een fluitje van een cent voor je zijn. Het allerbelangrijkste is eigenlijk dat je een account aanmaakt.

Voer gewoon heel gemakkelijk je naam en e-mailadres in en wacht even op de verificatie e-mail van Filepurch. Als je de e-mail eenmaal binnen hebt, kun je door middel van je persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens je profiel personaliseren en aantrekkelijk maken voor de mensen met wie jij zaken doet.

Vervolgens kun je dan de gemaakte films aan je klant afleveren en kun je een factuur samenstellen, die jouw klant meteen online kan bekijken. Je opdrachtgever zal een berichtje ontvangen, dat je je film of documentaire af hebt en de klant ontvangt dan een link naar de betaalpagina waar de betaling kan worden voltooid. De klant heeft dan toegang tot de door jou gemaakte film en jij hebt meteen je geld.

Het geld dat de klant heeft overgemaakt wordt namelijk toegevoegd aan je saldo bij Filepurch en dat kun je dan met één klik op de muis laten overmaken naar de bank waar jij bankiert, zodat je je geld kunt opnemen. Doe nu je voordeel en probeer het twee weken op proef en je zult merken dat het je als filmmaker nooit meer kan overkomen dat jij wel de film of het beeldmateriaal hebt geleverd, maar dat een klant nalatig is in het betalen van de rekening. Omdat het dus niet meer mogelijk is om het werk te bekijken zonder dat er ook daadwerkelijk is betaald, ben je niet langer nog kosten en tijd kwijt aan het binnenhalen van jouw salaris.

Try for free