Open Nav

Ben jij werkzaam als jurist? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij kunt profiteren van Filepurch

Als je jurist bent, dan weet je vast wel dat als je klanten hebt die niet meteen betalen je die direct moet benaderen. Als een rekening niet na de uiterste betaaldatum is voldaan, moet je om je geld toch nog zo snel mogelijk te krijgen contact opnemen met de klant. Dit kan best een tijdrovende klus zijn en sommige klanten reageren ook na een herinnering niet. In zulke gevallen kan Filepurch heel interessant voor je zijn.

Mensen die juridische hulp nodig hebben omdat ze bijvoorbeeld verwikkeld zijn geraakt in een scheiding, een ontslag in de ogen kijken of een contract moeten opstellen, schakelen de hulp van een jurist in. Men kan dan naar een advocaat gaan, maar meestal is de hulp van een jurist ook al voldoende. Het werk van een jurist verschilt eigenlijk niet zoveel van dat van een advocaat en bij een jurist kun je altijd gemakkelijk en snel voor juridisch advies terecht. Ook kan een jurist een klant helpen om een juridische brief op te stellen, te onderhandelen of om in een bepaalde zaak te procederen.

Heb jij als jurist ook constant te maken met verschillende klanten en gebeurt het dan weleens dat je facturen te laat of helemaal niet betaald worden? Ben je het zat om aanmaningen te versturen of een deurwaarder in te moeten schakelen om toch nog betaald te krijgen? Doe dan zaken met je klanten, terwijl je gebruikt maakt van Filepurch wat voor beide partijen het werk wel zo makkelijk maakt.

Wees slim en op alles voorbereid en geef de mensen met wie je zaken doet een incentive als ze je snel betalen. Er is sinds kort een online web applicatie waarmee jouw klanten, nog voordat ze het door jou geleverde werk kunnen downloaden, makkelijk en snel online kunnen betalen zodat jullie allebei tevreden zijn. De applicatie is erg gebruiksvriendelijk en je kunt snel aan de slag gaan.

Registreer jezelf op de site, voer je naam en e-mailadres in en wacht dan enkele minuten op de verificatie e-mail, die je zult ontvangen. Als je dat e-mailtje eenmaal binnen hebt, kun je beginnen om jouw persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens in te voeren zodat je de aanmaak van je online profiel kunt voltooien. Vervolgens kun je dan de documenten, die aan jouw klant moeten worden afgeleverd, aanvinken en je kunt op dat moment al invoeren wat het bedrag is, dat de klant je moet betalen.

Degene met wie je zaken doet, ontvangt dan per e-mail een betaallink met daarin de informatie over het project en een link naar de betaalpagina. De wachtende cliënt krijgt dan de mogelijkheid om simpel met de door hem gewenste betaalmethode het bedrag te voldoen en krijgt een bevestiging via de e-mail, inclusief een bon (in PDF-formaat) voor zijn administratie. Ondertussen wordt de klant na het betalen meteen doorgezonden naar de downloadpagina, waar hij toegang heeft tot het werk waarop hij zit te wachten. Omdat de klant nu heeft betaald, staat dat bedrag meteen op je dashboard, dat je op Filepurch kunt bekijken. Na ieder betalingsverzoek dat je doet om je geld over te boeken op je bankaccount staat het saldo binnen twee werkdagen op de bankrekening, die je aan het account hebt gelinkt.

Try for free