Open Nav

Voor extra gemak gebruik je ook als je marketeer bent Filepurch

Ondanks het feit dat de economie op volle toeren draait, hebben alle ondernemers wel last van een aantal klanten die niet betalen. Hier kan de klant een heleboel redenen voor hebben, maar het kost jou als ZZP’er gewoon veel tijd en energie om de facturen netjes betaald te krijgen. Hoewel je niet kunt voorkomen dat er soms klanten zijn, die nalatig zijn in het betalen van je geld, kun je wel met een paar zaken rekening houden om ervoor te zorgen dat de klant sneller tot een betaling zal overgaan.

Zorg ten eerste altijd voor een duidelijke factuur met daarop alle informatie, die de klant nodig heeft om een correcte betaling te kunnen doen. Ook als je werkzaam bent als marketeer of online marketeer kan het lastig zijn om netjes betaald te krijgen voor de werkzaamheden die je hebt verricht. Als marketeer ben je constant bezig om analytische tools voor je klanten op hun website of in hun bedrijf te implementeren. Dit doe je omdat het jouw taak als marketeer is om de website te verbeteren.

Het opzetten van advertentiecampagnes, het ervoor zorgen dat de website het juiste aantal en het juiste soort bezoekers krijgt en ervoor zorgen dat alle functies goed werken, kan een hele klus zijn en het is dan wel zo fijn dat je harde werken direct wordt beloond. In veel gevallen vormen deze werkzaamheden een continu proces omdat een website nooit af is en daarom verstuur je als marketeer waarschijnlijk steeds weer opnieuw facturen.

Filepurch is er om ervoor te zorgen dat je niet langer op je geld hoeft te wachten en deze applicatie kun je 14 dagen gratis proberen. Je meldt je aan bij de Filepurch en de rest spreekt eigenlijk voor zich. Door het gebruik van Filepurch krijgt de klant zijn gevraagde werk en jij hebt de garantie dat de klant op het moment dat hij het werk ontvangt ook al meteen heeft betaald.

Je zult merken dat als je je klanten een incentive geeft als ze snel betalen, ze echt eerder geneigd zijn om meteen tot een betaling over te gaan. Met deze online web applicatie kun je je klant makkelijk en snel laten betalen. Het gebruik van de applicatie is heel erg simpel en je kunt het snel in orde maken. Registreer je op de site en voer je naam en e-mailadres in. Je zult dan terechtkomen bij een dashboard en ondertussen ontvang je dan meteen een verificatie e-mail.

Als je die hebt gehad, voer je je persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens in zodat je kunt beginnen met het uploaden en het op maat maken van je online profiel. Als je de eerdere stappen hebt doorlopen, selecteer je de documenten die je aan de klant moet leveren en voer je ook al meteen het bedrag, dat je nog tegoed hebt, in. De klant ontvangt dan per e-mail een betaallink met daarin de informatie over het project en een link naar de betaalpagina. De klant voor wie je op dat moment dan een opdracht doet, betaalt dan meteen en krijgt ook direct een bevestiging via de e-mail, inclusief een bon (in PDF-formaat) voor zijn administratie. Als dat gedeelte achter de rug is, wordt de klant na het afronden van de betaling doorgelinkt naar de downloadpagina, waar hij toegang heeft tot zijn gevraagde documenten. Het bedrag dat de klant heeft voldaan, wordt toegevoegd aan jouw saldo. Op het dashboard kun je altijd in één oogopslag zien hoeveel je die maand hebt verdiend. Het saldo kun je je dan, wanneer je maar wilt, laten uitbetalen. Na ieder betalingsverzoek staat het saldo dan binnen twee werkdagen op de bankrekening, die je aan het account hebt gelinkt.

Try for free