Open Nav

Filepurch is geweldig nieuws voor fotografen

Iedereen weet dat fotografen natuurlijk niet zonder camera's kunnen, maar tegenwoordig maken fotografen ook steeds vaker gebruik van de computer om hun foto’s, als die eenmaal gemaakt zijn, te bewerken. Particulieren en bedrijven kunnen fotografen in dienst nemen om evenementen vast te leggen of om bijvoorbeeld het beeldmateriaal voor hun folder te verzorgen. Denk maar eens aan al die foto’s, die je in bladen en folders tegenkomt. Deze zijn gemaakt door fotografen, die vaak als ZZP’er werken.

En omdat ze zelfstandig ondernemer zijn en veel zelf moeten regelen, kan het best gemakkelijk zijn als ze de zorgen over of een factuur wel door een opdrachtgever wordt betaald uit handen kunnen geven. Door gebruik te maken van de handige Filepurch applicatie weten fotografen zeker dat hun opdracht op het moment dat ze online hun werk bij de klant afleveren al betaald is. Je kunt nu tijdelijk gratis 14 dagen Filepurch proberen en je zult merken dat je niet langer in de gaten hoeft te houden of klanten niet betalen omdat je die zekerheid al hebt op het moment dat je je werk aflevert en je het ook heel gemakkelijk in een handig overzicht kunt bijhouden.

Simpel en snel steken jullie tegelijk over. Jij levert de beloofde foto’s of het beeldmateriaal en de klant betaalt het afgesproken bedrag. Ook als je filmmaker, ontwerper, accountant, stemacteur, schrijver, fotograaf, jurist, marketeer of taxateur bent, kan het gebruik van deze handige applicatie je het versturen van herrineringsfacturen en brieven met de vraag of de klant zo spoedig mogelijk wil betalen besparen. Je uploadt je bestand met daarin de gemaakte foto’s en je hebt meteen je geld.

Fotografen kunnen zich in verschillende richtingen specialiseren, maar belichting, compositie en kleuren zijn voor alle fotografen zaken die onmisbaar zijn. Net zoals je er als fotograaf zorg voor draagt dat je materiaal, waarmee je werkt, het goed doet, is het ook heel belangrijk om je beroep te kunnen blijven uitoefenen door ervoor te zorgen dat je financieel je hoofd boven water kunt houden. Filepurch kan je daarbij helpen.

Wees slim en op alles voorbereid en geef de mensen met wie je zaken doet een incentive als ze je snel betalen. Maak gebruik van deze online web applicatie waarmee je je klanten nog voordat ze het door jou geleverde werk kunnen downloaden makkelijk en snel online kunnen betalen. Filepurch is door iedereen gemakkelijk te begrijpen en er wordt stap-voor-stap verteld hoe je de app als klant en als opdrachtgever kunt gebruiken. Door het ontwerp kun je het snel downloaden en aan de slag gaan.

Maak om te beginnen een account aan. Voer je naam en e-mailadres in en wacht dan enkele minuten op de verificatie e-mail, die je zult ontvangen. Als je hebt bevestigd dat je graag gebruik wilt gaan maken van de app, kun je beginnen om je persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens in te voeren, zodat je de aanmaak van je online profiel kunt voltooien. Vervolgens kun je dan de documenten die aan je klant moeten worden afgeleverd selecteren en je kunt een duidelijk betalingsoverzicht voor je klant maken.

De klant krijgt dan een link naar de betaalpagina waar hij de betaling met de door hem gewenste betaalmethode in orde kan maken en de klant heeft dan ook meteen de beschikking over een afschrift voor zijn administratie. De klant heeft dan de volledige toegang tot de downloadpagina en kan het werk bekijken, terwijl jij al weet dat je uitbetaald bent. Handig toch? Het saldo dat je op Filepurch ziet staan, kun je als je het wilt opnemen, laten overmaken naar je bankrekening en dan zul je het binnen twee dagen ontvangen.

Try for free