Open Nav

Waarom zouden stemacteurs Filepurch moeten gebruiken?

Er zijn in Nederland inmiddels heel wat ZZP’ers en tot die groep behoren ook de meeste stemacteurs. Het is niet zo’n heel bekend beroep en er zijn ook niet zo heel veel mensen die stemacteur zijn. Maar als jij toevallig wel stemacteur bent, kan het gebruik van Filepurch, je handig van dienst zijn. Een stemacteur is iemand die van het inspreken van teksten voor bijvoorbeeld reclamespotjes, documentaires en tekenfilms voor kinderen zijn beroep heeft gemaakt. De stem van een stemacteur moet echt sprekend en ook een beetje bijzonder zijn, zodat de luisteraar of de kijker in het geval van een spotje op tv sneller geneigd zal zijn om een bepaald product te kopen.

Als je stemacteur bent, doe je vaak voor veel verschillende klanten losse opdrachten en het kan dan best wel een klus zijn om goed in het oog te houden welke opdrachtgevers wel en welke nog niet betaald hebben. Het kan ook erg tijdrovend zijn om achter klanten die om de een of andere reden nog niet hebben betaald aan te blijven bellen en schrijven.

Tegenwoordig leveren de meeste schrijvers hun werk online en in de digitale wereld kan er van alles mis gaan en is ook niet iedereen zomaar te vertrouwen. Om je beroep te kunnen blijven uitoefenen, is het natuurlijk van het grootste belang dat opdrachten op tijd worden betaald, zodat ook jij je vaste lasten kunt betalen en jezelf in je levensonderhoud kunt voorzien. Filepurch is dan een schot in de roos.

Ben de klant altijd een stapje voor en voorkom dat er opdrachtgevers zijn voor wie je hebt gewerkt en die later eigenlijk best wel laks zijn met het betalen. Maak gebruik van de online web applicatie waarmee je je klanten laat betalen op het moment dat jij het werk aan hen aflevert. Het gebruik van Filepurch spreekt voor zich en op de website vind je handige informatie hierover. Je kunt je werk online uploaden en op het moment dat jij je geld hebt, heeft de klant toegang tot het meesterstuk waar jij als stemacteur zo hard aan hebt gewerkt.

Om Filepurch te kunnen gaan gebruiken, maak je online een profiel aan door enkele gegevens zoals je naam en e-mailadres te registreren en als alles goed is verlopen, ontvang je vanzelf een e-mailtje waarmee je kunt bevestigen dat je klaar bent voor het gebruik van je nieuwe beste vriend. De volgende stap is dan persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens invoeren, zodat je een echt zichtbaar profiel bij Filepurch krijgt.

Als je dat allemaal hebt gedaan kun je aan de slag gaan, je opdracht voltooien en bij levering maak je meteen een duidelijke en overzichtelijke factuur voor je klant. Je klant ontvangt dan een berichtje met daarin een link naar de betaalpagina, waar hij de betaling met de door hem gewenste betaalmethode in orde kan maken.Voor de klant is deze manier van zaken doen ook zeer gunstig, want ook hij krijgt meteen een overzicht in zijn eigen administratie.

Het saldo dat je op het dashboard op Filepurch ziet staan, kun je als je het wilt opnemen laten overmaken naar je bankrekening en dan heb je na twee dagen beschikking over je geld en hoef je nooit meer te wachten op klanten, die hun facturen nog moeten betalen. Met het gebruik van Filepurch houd je echt plezier in je werk en verdien je je geld gewoon stressvrij!

Try for free