Open Nav

Filepurch voor schrijvers

Als jij werkzaam bent als schrijver of wel eens op freelance basis artikelen of blogs voor iemand schrijft, kan het gebruik van Filepurch weleens heel erg interessant voor je zijn. Een schrijver of schrijfster produceert meestal in opdracht van hun opdrachtgever scripts, boeken, artikelen of blogs en krijgt dan meestal per opdracht betaald. Omdat je als schrijver eigenlijk weinig zekerheid hebt dat als je je werk hebt geleverd ook meteen betaald krijgt, is het fijn om een stok zoals Filepurch achter de deur te hebben.

Het kan als schrijver of journalist erg tijdrovend zijn om achter klanten aan te moeten gaan, die niet reageren op de verstuurde facturen en het inschakelen van een deurwaarder kan hoge kosten met zich meebrengen. Tegenwoordig leveren de meeste schrijvers hun werk online en in de digitale wereld kan er van alles mis gaan en is ook niet iedereen zomaar te vertrouwen.

Om je beroep te kunnen blijven uitoefenen en om zelf je vaste lasten en de kosten, die je misschien hebt gemaakt om aan het stuk te kunnen werken te kunnen betalen, is een stukje financiële zekerheid belangrijk en heel erg fijn. Filepurch kan je daarbij helpen. Wees slim en voorkom dat je op je geld moet wachten en geef de mensen voor wie je de schrijfopdrachten uitvoert een incentive als ze je snel betalen.

Maak gebruik van een unieke en nieuwe online web applicatie, waarmee je je klanten nog voordat ze het door jou geleverde stuk kunnen downloaden makkelijk en snel online kunnen betalen. De interface van Filepurch is erg simpel en er wordt heel erg duidelijk beschreven hoe je Filepurch het beste kunt gebruiken, zodat je er het meeste profijt uit kunt halen. Je kunt je geschreven stukken heel erg gemakkelijk uploaden en je klant ontvangt, mits hij alles betaald heeft, de stukken dan nog op hetzelfde moment.

Om Filepurch te kunnen gaan gebruiken en van het gemak te kunnen gaan profiteren, maak je een account aan. Je voert online je naam en e-mailadres in en wacht dan enkele minuten totdat je een berichtje in je inbox hebt gekregen dat je een verificatie e-mail van Filepurch hebt ontvangen. Als je hebt bevestigd dat jij inderdaad de gebruiker van Filepurch bent, kun je beginnen met het invoeren van jouw persoonlijke gegevens, bankgegevens en bedrijfsgegevens, zodat je ook echt een profiel krijgt.

Als je dat allemaal hebt gedaan kun je de artikelen, die je voor je opdrachtgever hebt geschreven uploaden en kun je een duidelijk betalingsoverzicht voor je klant maken. Degene voor wie de artikelen of blogs bedoeld zijn, krijgt dan een link naar de betaalpagina waar hij de betaling met de door hem gewenste betaalmethode in orde kan maken. Natuurlijk ontvangt de klant ook meteen een overzichtelijk betalingsbewijs voor in zijn eigen administratie.

De klant kan dan gemakkelijk het door jou geleverde werk bekijken, gaan bewerken en gaan gebruiken. Het saldo dat je op het dashboard op Filepurch ziet staan, kun je als je het wilt opnemen laten overmaken naar je bankrekening en dan heb je na twee dagen beschikking over je geld en hoef je nooit meer te wachten op klanten, die hun facturen nog moeten betalen. Je kunt je zo nog beter richten op het schrijven van mooie artikelen en financieel zal alles op rolletjes lopen.

Try for free